Snorkel forhandler Danmark
Mere end 25 ås erfaring
Salg af reservedele
Service biler

Bomlifte

Vælg trygt KH Lift ved køb af bomlift. Mange års erfaring er med til at kunne vejlede kunden ved salg af bomlifte. Fra den meget populære elektriske knækarms bomlift A38E til store diesel bomlifte. A38E profileres som letvægter, holdbar og stabil. Den er enhåndsbetjent og meget smidig i bevægelserne. Har udlæg på 6,10 m. Den største terrængående knækarms bomlift  i Snorkels sortiment  er AB85J med en arbejdshøjde på 27,70 m. Desuden sælges teleskop bomlifte.  KH Lift har salg af teleskop bomlifte med arbejdshøjde fra 14,2 m. til 26,4 m. Den største teleskop bomlift - TB80, har desuden 2m. jib arm hvilket giver den et udlæg på 23 m. Desuden er der 4w drive som gør den egnet til at arbejde i terrænet. 

Der er altid bomlifte til salg i KHLift, og udvalget fra Snorkel findes her på siden. Ring for pris og få samtidig vejledning til hvilken bomlift der er bedst til det job du skal udføre.

Når du køber en ny bomlift hos KHLift, leveres den altid med dansk brugermanual, liftgruppemærke, liftjounal og anmeldt til arbejdstilsynet.

 


{{amount}} - {{::text.PAGINATION_PAGE}} {{page}} / {{maxPage}}
{{product.Title}}

0 {{discount | currency_format}}