Snorkel forhandler Danmark
Mere end 25 ås erfaring
Salg af reservedele
Service biler

Materialelift

Både Snorkels materiale lifte og Sumners har stor løftekapacitet. De er nemme at transportere og hurtige at klargøre til jobbet. Snorkels materiale lifte har to hånds spil og mulighed for reduktion af løftehastighed ved tunge løft, hvilket gør den dobbelt så hurtig som andre materiale lifte på markedet. En wire og kraftige markeringsfrie hjul er monteret som standard. Snorkels materiale lifte findes i to modeller. MLC-modellerne er designet til de tunge og krævende opgaver, mens MLM-modellerne er en lille materiale lift med en kompakt opbygning og lavere mast., der kan navigere gennem døråbninger. Liftene er bygget og designede så de imødekommer udlejningsfirmaernes krav til en stærk og sikker materiale lift.

Desuden forhandles nu Sumner Materialelifte - her finder du udover liftene et utal af tilbehør som kan tilkøbes for at gøre liften helt specifik til netop din arbejdsopgave.

Vi tilbyder meget funktionelle materiale lifte af høj kvalitet samt gipsplade lifte. De materiale lifte vi fører, er kendt for deres kreative, funktionelle og robuste løsninger. En materiale lift hjælper dig til at flytte tunge laster sikkert, effektivt og nemt. Alle vores materialelifte er af meget god kvalitet og er selvfølgelig CE-mærket.


{{amount}} - {{::text.PAGINATION_PAGE}} {{page}} / {{maxPage}}
{{product.Title}}

0 {{discount | currency_format}}