Snorkel forhandler Danmark
Mere end 25 ås erfaring
Salg af reservedele
Service biler

Snorkel

Snorkel er en førende international producent af lifte. Med et omfattende sortiment af Snorkel  lifte der gør arbejdsforholdende i højden til en sikker arbejdsplads, fra 2- 40 meter, har Snorkel en sikker løsning til enhver anvendelse, fra indvendig vedligeholdelse i bygninger til de mest krævende byggepladser. Snorkels motto "Keep it simple" udmynter sig i produktion af robuste, pålidelige maskiner, der så effektivt og sikkert som muligt transporterer dig til det ønskede sted.

En Snorkel lift opfylder dine krav, er let at anvende, vedligeholde og at reparere hvis der skulle opstå skader.

Desuden er finish på en snorkellift i producentens fokus, og der er gjort meget ud af maling og blandt andet lukkede sakse for at hindre rustangreb på de udsatte steder.

Snorkel giver 2 års garanti på nye maskiner.

KH Lift ApS er eneforhandler i Danmark af Snorkel lifte, og har som forhandler et godt kendskab til Snorkel og snorkel lifte siden 2004 ( tilbage da Snorkel hed UpRight), og har fulgt udviklingen hele vejen.

KH Lift ApS har altid nye lifte på lager og leveringstiden fra fabrikken er reduceret meget de senere år. Ring og hør pris og/eller leveringstid på den model du er interesseret i, eller for at få en kyndig vejledning i valget af lift. Tlf: 75822200


{{amount}} - {{::text.PAGINATION_PAGE}} {{page}} / {{maxPage}}
{{product.Title}}

0 {{discount | currency_format}}